Drukke weken | Blog 2

Heb ik me vorige keer nog afgevraagd wat ik met die 8 uur “ extra “ aandacht voor de Hostee zou gaan doen, vraag ik me nu af hoe ik het allemaal heb kunnen doen toen ik nog 8 uur meer werkte.

Nou is dat niet helemaal waar want op mijn “ werk, werk” staat de agenda vrij vol en is deze week 8 uur minder niet echt mogelijk. Nou werkte ik meestal al geen 36, maar was het altijd meer, dus nu ook geen 28 maar een beetje meer.

Nou zit ik “ thuis” ook niet echt stil en is het in De Hostee lekker druk. Naast onze “ vaste” doordeweekse gasten hebben we in het weekend ook regelmatig leuke mensen te gast. Wat blijft het toch heerlijk als de gasten onder de indruk zijn van onze kamers, de algemene ruimte, de lekkere bedden en het luxe ontbijt. Dan loop ik te genieten hoor.

Als we op zondag samen de kamers weer hebben schoongemaakt en de was op het rek staat te drogen hebben we met een voldaan gevoel even een rustmomentje. Een mooi moment om deze blog te schrijven.

Afgelopen vrijdag zijn onze nieuwe elektrische huurfietsen bezorgt, ook weer een mijlpaal. Nu niet echt lekker weer om een stukje te gaan fietsen, maar het voorjaar begint sneller dan je denkt en wat is er dan lekkerder om de polder te verkennen op de fiets.

Naast ons “werk, werk” en De Hostee doen we nog leuke andere dingen. Zo zijn we allebei in opleiding voor vrijwillige brandweerman en vrouw. Ontzettend leuk, maar ook best pittig. Op maandag oefenavond en op woensdagavond naar de opleiding, afgelopen week op de Maasvlakte in Rotterdam. Nog anderhalf jaar en dan zijn we als het goed is gediplomeerd en hebben we de woensdagavond weer vrij voor andere dingen.

Omdat het mij leuk lijkt om onze gasten straks ook een schoonheid behandeling of massage aan te kunnen bieden ben ik enige tijd geleden gestart met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. De theorietoetsen zijn inmiddels allemaal behaald, dus nu de praktijk onder de knie krijgen. Gisteren de eerste praktijkles in Utrecht. Van 09:00 tot 17:00 hakt dit er wat betreft “ vrije tijd” wel even in, maar gisteren al veel geleerd en erg leuk om te doen. De komende maanden in totaal 8 praktijkdagen en natuurlijk veel oefenen in mijn eigen salon in wording in De Hostee.

Vannacht 4 leuke gasten mogen ontvangen die een kadobon kwamen verzilveren. Vanmorgen na alle complimenten deze leuke mensen uitgezwaaid.

Wat een kado dat we zulke leuke dingen mogen doen.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *