Huur een fiets

Bij Bed en Breakfast De Hostee kun je ook fietsen huren. Hiervoor hoef je geen gast te zijn in onze Bed and Breakfast, maar het mag natuurlijk wel.

Wij hebben gewone fietsen met een mandje voorop. Makkelijk om iets mee te nemen voor onderweg of bij mooi weer de jas in te verruilen voor de zonnebril en zonnebrand. De “gewone” fietsen hebben geen versnellingen en een terugtraprem. De fietsen rijden vrij ligt en het zadel is in hoogte verstelbaar. Op deze fietsen is het heerlijk om op een rustige manier van de omgeving te genieten.

Fietsen huren

Wil je liever meer van de omgeving zien en van een wat groter gebied genieten, huur dan een elektrische fiets. Ook deze fietsen hebben een in hoogte verstelbaar zadel.

Bed and Breakfast in natuurgebied

Wil je onderweg op 1 van de mooiste plekjes genieten van een lekkere picknick met streekproducten? Huur dan de picknickbakfiets en kies een bijpassende picknick. Denk aan een bakfiets gevuld als cupcakemand, als broad met kaes bak of met een luxe tapas picknick. Zie voor alle mogelijkheden www.picknickbakfiets.nl of neem contact met ons op via de telefoon of de mail.

fiets huren

Huurprijs:

Gewone fiets per dag 15,00

Elektrische fiets per dag 32,50

Bakfiets per dag 34,00

Bij ons is een dag ook echt een dag, dus van vroeg in de ochtend, zodat je kan genieten van de opkomende zon, tot laat in de avond zodat je de zon onder kan zien gaan in een prachtig landschap.