Bed and Breakfast

Lekker slapen vinden we belangrijk. We hebben daarom gekozen voor Swiss Sense bedden. Je kunt dus met recht zeggen: “de Hostee is een Bed and Breakfast met een goed bed.”

Prijzen en beschikbaarheid

Wil je bij ons een nachtje boeken? Of ben je benieuwd naar de prijzen? Meer informatie hierover vind je hier. Of je kunt met ons bellen en mailen. We vertellen je graag wat de beschikbaarheid van de kamers is. En wat onze tarieven zijn voor een langer verblijf. Daarnaast horen graag wat we verder voor je kunnen betekenen om je een topverblijf te bezorgen

De kamers

We hebben 3 modern landelijk ingerichte tweepersoons kamers. Je kunt ze hier ontdekken. Ze zijn voorzien van eigen sanitair en modern comfort. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten. In de kamers vind je leuke koeiendetails. Zo zijn de lampen gemaakt van oude melkstellen en heten de kamers Zwartbont, Roodbont en Baggerbont. Kamer Baggerbont is alleen op aanvraag te reserveren.

We zijn aangesloten bij Bed and Breakfast.nl. Hier laten onze gasten ook waarderingen achter over hun verblijf. Net als op onze Facebook pagina. Ben je benieuwd wat onze gasten van hun verblijf vinden? Neem dan snel een kijkje. Heb je tijdens je verblijf leuke tips, of ben je ergens ontevreden over? Laat het ons dan weten, dan kijken we hoe we je verblijf kunnen veraangenamen.

Lekker slapen vinden we belangrijk. We hebben daarom gekozen voor Swiss Sense bedden. Je kunt dus met recht zeggen: “de Hostee is een Bed and Breakfast met een goed bed.”

De gastenruimte

Samen met de andere gasten kun je – bij beschikbaarheid – gebruik maken van de ruime gastenruimte en keuken. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Kom je met meerdere personen en boek je 2 kamers dan is de gastenruimte geheel voor jullie gezelschap. Vanuit de kamers Zwartbont en Roodbont heeft u zicht op het weiland waar regelmatig koeien en geiten te zien zijn. Ben je benieuwd hoe de gastenruimte eruit ziet, neem dan hier een kijkje!

Modern Landelijke Bed and Breakfast

Ontbijt, lunch of (zakelijk) diner?

Wat is er lekkerder dan de dag beginnen met een luxe ontbijt in de oude stal? Ga je daarna een dag op pad en wil je een lunchpakket mee, geef het bij de reservering aan, dan zorgen wij dat dit klaar staat. Aan het eind van de dag lekker dineren? We adviseren je graag over een leuk restaurant in de buurt. Kom je voor een zakelijk bezoek naar onze B&B? Vraag dan wat de mogelijkheden zijn voor mee eten wat de pot schaft.

Kom tot rust

We vinden het belangrijk dat onze gasten bij ons tot rust kunnen komen. Om te zorgen dat een verblijf rustig verloopt voor alle gasten, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Zo zijn bij ons alleen kinderen welkom vanaf 16 jaar. Je kunt hier lezen hoe een verblijf bij ons werkt.