De Kamers

We hebben 3 luxe tweepersoons kamers. We zijn een Bed and Breakfast met eigen sanitair. Dat betekent dat je heerlijk de badkamer voor jezelf hebt. De kamers zijn modern landelijk ingericht en voorzien van alle comfort. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten. In de kamers vind je leuke koeiendetails. Zo zijn de lampen gemaakt van oude melkstellen en heten de kamers Zwartbont, Roodbont en Baggerbont. Kamer Baggerbont is alleen op aanvraag te reserveren.

Kamer Zwartbont

Kamer Zwartbont heeft een eigen badkamer met bad, ruime regendouche, wastafel en toilet. Verder is de kamer voorzien van een TV met digitenne en een zitje. De Zwartbonte kamer is ongeveer 20 m² groot. Vanuit je bed kijk je over het weiland naar Gouda. In de kamer is een Nespresso met cupjes en een waterkoker met thee aanwezig. In de algemene gastenruimte is een keuken met koelkast. Slapen doe je op een heerlijk Swiss Sense bed. Een leuk weetje: de kamer is vernoemd naar de Zwartbonte vacht van koeien die een zwart met witte vacht hebben.

In de kamer kun je zelf de gewenste temperatuur instellen op je eigen thermostaat. En je kunt gratis gebruik maken van de gasten-Wifi. De dakramen zijn allemaal voorzien van verduisteringsrolgordijnen en insectenhorren.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Kamer Roodbont

Kamer Roodbont heeft een eigen badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Verder is de kamer voorzien van een TV met digitenne en een zitje. De Roodbonte kamer is ongeveer 22 m² groot. Vanuit je bed kijk je over het weiland naar Gouda. In de kamer is een Nespresso met cupjes en een waterkoker met thee aanwezig. In de algemene gastenruimte is een keuken met koelkast. Slapen doe je op een heerlijk Swiss Sense bed. Een leuk weetje: de kamer is vernoemd naar de Roodbonte vacht van koeien die een rood met witte vacht hebben.

In de kamer kun je zelf de gewenste temperatuur instellen op je eigen thermostaat. En je kunt gratis gebruik maken van de gasten-Wifi. De dakramen zijn allemaal voorzien van verduisteringsrolgordijnen en insectenhorren.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Kamer Baggerbont

Kamer Baggerbont is alleen telefonisch te boeken. Ook deze kamer heeft een eigen badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. De badkamer bevindt zich aan de andere kant van de gang, daarom vind je op de kamer badjassen om de gang over te steken. Deze kamer is voorzien van een TV met digitenne. De Baggerbonte kamer is ongeveer 12 m² groot. In de algemene gastenruimte is een keuken met koelkast. Daar kun je ook koffie of thee maken. Ook op deze kamer kun je gebruik maken van onze gasten-Wifi.

Een leuk weetje: de kamer is vernoemd naar de Baggerbonte vacht van koeien van het Baggerbonte runderras. Dat is een Oud-Hollands ras dat bekend staat om de vele vlekken die zijn vacht sieren.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

WE VINDEN PRIVACY VAN ONZE GASTEN BELANGRIJK. DAAROM ZIJN WE EEN BED AND BREAKFAST MET EIGEN SANITAIR VOOR ELKE KAMER.

Benieuwd naar de prijzen, of wil je meteen boeken?

Ga naar onze pagina met de informatie over de prijzen en beschikbaarheid en boek meteen.

Benieuwd naar wat onze gasten vinden?

We hopen dat onze gasten een fijn verblijf bij ons hebben in De Hostee. Daar doen we ons uiterste best voor. Heb je tijdens je verblijf leuke tips, of ben je ergens ontevreden over? Laat het ons dan weten, dan kunnen we kijken hoe we uw verblijf verder kunnen veraangenamen.

Wil je je ervaring delen met anderen, of lezen wat anderen van onze Bed and Breakfast vinden? Dat kan natuurlijk! We hebben een gastenboek en er worden reviews geschreven op onder andere onze Facebook pagina, booking.com en op onze pagina op BedandBreakfast.nl. Dus neem snel een kijkje. Of bekijk kopieën van deze reviews op onze site.

Reviews van bed en breakfast De Hostee in Stolwijk Reviews van bed en breakfast De Hostee in Stolwijk op Booking.com