Prijzen en beschikbaarheid

Wil je een nachtje weg in de polder? Kom dan slapen in onze modern landelijk ingerichte Bed and Breakfast. Check hieronder meteen de prijzen van onze kamers voor de nachten die jij in gedachten hebt. Via de boekingsmodule zijn alleen de Zwartbonte en Roodbonte kamer te boeken. De Baggerbonte kamer bevindt zich namelijk in het voorhuis, op de etage waar we zelf ook slapen. Kom je nu met zes personen, dan is het boeken van de Baggerbonte kamer telefonisch of per e-mail bespreekbaar.

Blijf je meerdere nachten bij ons? Of wil je voor langere tijd bij ons logeren? Neem dan contact met ons op voor de prijs en beschikbaarheid voor langere periodes.

De hieronder getoonde prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Wil je liever geen gebruik maken van het ontbijt? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we prijs daarop aanpassen. Ben je benieuwd naar de prijslijst voor de andere services die we bieden, scroll dan verder naar beneden. Of neem contact met ons op voor je wensen, want we maken het je graag naar je zin.

Een nachtje weg in de polder gaat natuurlijk gepaard met lekker eten. Bij ons kun je je de hele dag laten verzorgen. Geef wel van tevoren aan wat je wensen zijn, dan zorgen wij dat je niks te kort komt.

Lekker eten

Luxe ontbijt p.p.

Broad met kaes picknicklunch p.p.

Luxe tapas picknicklunch p.p.

Eindschoonmaak als u de keuken gebruikt

€ 12,50

€ 15,00

€ 25,00

€ 40,00

Bed and Breakfast met een eigen keuken

Een nachtje weg in de polder bij Bed and Breakfast de Hostee
Heerlijk ontspannen in modern landelijke luxe

Op stap met een huurfiets

Picknickbakfiets (incl. picknickuitrusting)

Gewone fiets

Elektrische fiets

€ 34,00

€ 15,00

€ 32,50

picknickbakfiets.nl

Kijk ook eens op de site

van Picknickbakfiets.nl

Benieuwd naar wat onze gasten vinden?

We hopen dat onze gasten een fijn verblijf bij ons hebben in onze modern landelijke Bed and Breakfast. Daar doen we ons best voor. Heb je tijdens je verblijf leuke tips, of ben je ergens ontevreden over? Laat het ons dan weten, dan kunnen we kijken hoe we uw verblijf verder kunnen veraangenamen.

Wil je je ervaring delen met anderen, of lezen wat anderen van onze Bed and Breakfast vinden? Dat kan natuurlijk! We hebben een gastenboek en er worden reviews geschreven op onder andere onze Facebook pagina en op onze pagina op BedandBreakfast.nl. Dus neem snel een kijkje. Of bekijk kopieën van deze reviews op onze site.