Bijzondere weken | Blog 3

Één ding is zeker. Het is nooit saai aan de Benedenkerkseweg en bij De Hostee. Afgelopen week liepen er namelijk 2 varkens van de buurman los over de weg. Een oplettende overbuurman zag het gelukkig gebeuren en heeft de eigenaar gewaarschuwd, maar dan zijn varkens toch best snel. Ze waren gezellig samen op weg naar Berkenwoude. Auto’s die stopten en de deuren opendeden negerend liepen ze gezellig door. De buurman mocht meerijden met 1 van de tegemoetkomers. Een poosje later kwamen zowel de varkens als de buurman weer op huis aan. Hij had zijn handen vol aan de beestjes die bij elke oprit wel even wilde gaan buurten.

Afgelopen week op mijn werk verteld dat ik ga stoppen met werken bij WelThuis vanaf 1 juni. Met een dubbel gevoel en pijn in mijn hart laat ik een fijne werkgever, leuke collega’s en een heel leuk team achter na 20 jaar. Ik heb hele lieve reacties gehad. Iedereen gunt het mij van harte maar ze vinden het heel jammer dat ik wegga. Dan heb ik het goed gedaan toch? Het duurt gelukkig nog 3 maanden. 3 maanden waarin ik mij steeds meer kan gaan richten op De Hostee, de Bed en Breakfast en mijn schoonheidssalon en natuurlijk de Picknickbakfiets. Gisteren werd ik al voor 8.00 gebeld. Ik dacht dat het voor de Bed en Breakfast was. Maar nee hoor het was voor Picknickbakfiets. Iemand zocht een leuk kado en kwam op onze site terecht. Of ik de bon leuk in kon pakken en op kon sturen. Maar natuurlijk. Het voorjaar zit weer een beetje in de lucht tussen de buien door, dus mensen krijgen weer zin om iets te gaan ondernemen. Wat fijn dat we vanaf 1 juni 7 dagen per week open zijn.

Het was vakantie in onze regio afgelopen week, dus ik had ook vakantie van zowel mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste als van de brandweer. Maar genoeg om te oefenen en huiswerk te maken. Verschillende mensen mogen “ verwennen” met mijn geoefen. Althans, dat zeggen ze. Bij een opleiding en het starten van een salon hoort natuurlijk ook de inrichting. Een stoel en de behandelspullen had ik al, maar de salon op zich was nog niet helemaal klaar. Afgelopen 2 dagen hard geklust en het resultaat mag er zijn. Een fijne ruimte om de behandelingen uit te kunnen voeren. Ik hoop dat de gasten het straks ook als een feestje ervaren. Binnenkort meer over de mogelijkheden in de salon.

De gasten van afgelopen nacht hebben het bij De Hostee in ieder geval weer naar hun zin gehad. Beddengoed hangt nu in de bolle wind te drogen, kamers zijn weer schoon dus ik zit weer een heel gelukkig mens te zijn.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *