Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een Bed and Breakfast in een natuurgebied en toch dichtbij Gouda, Rotterdam en Utrecht dan ben je bij ons aan het goede adres. Pak de fiets en geniet vanaf de voordeur van de prachtige natuur in een uniek stukje landschap in het Groene Hart. Wil je een dagje shoppen, terrasje pakken en wat meer drukte om je heen dan ben je zo in Gouda en zelfs Rotterdam en Utrecht liggen om de hoek.

Bed and Brekfast in natuurgebied
Deze Ransuil is regelmatig in onze tuin te vinden, kom je zelf kijken of hij er is?

Boeken van een kamer: 

Boeken van onze Bed and Breakfast in een natuurgebied kan via onze pagina https://dehostee.nl/bed-and-breakfast/prijzen-en-beschikbaarheid/. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Inchecken:

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00. Wil je al eerder aankomen vraag dan even naar de mogelijkheden. Het kan zijn dat je al wel je spullen in de gastenruimte kwijt kunt of je auto kunt parkeren op onze privé parkeerplaats maar dat de kamer nog niet klaar is. 

Het zou kunnen dat wij op het afgesproken moment van inchecken onverhoopt niet thuis zijn. Wij zijn beiden vrijwilliger bij brandweer Stolwijk en kunnen dus 24/7 worden opgepiept bij een calamiteit. Sta je voor de deur en zijn wij er niet probeer ons dan te bellen. Wij kunnen dan telefonisch laten weten hoe je binnenkomt. Wij hopen hiervoor op begrip. 

Uitchecken:

Uitchecken kan tot 10:00. In overleg is het mogelijk om eventueel later uit te checken of nog even een kopje koffie te blijven drinken in de gastenruimte. Om de nieuwe gasten niet teleur te stellen en de kamers om 15:00 weer klaar te hebben zal dit niet altijd mogelijk zijn.

Het zou kunnen dat wij op het afgesproken moment van uitchecken of tijdens het ontbijt onverhoopt niet thuis zijn. Ook dan zou het kunnen dat we zijn opgepiept voor een calamiteit.  Tijdens het inchecken zal ik dit verder uitleggen en ook in de welkomstmap op de kamers staat dit beschreven.

Gebruik van de keuken:

In de gastenruimte op de beganegrond is een volledig ingerichte keuken aanwezig. Er is een koelkast waar een klein assortiment met drinken tegen een schappelijke prijs beschikbaar is. Deze koelkast gebruik ik ook voor de ontbijtspullen. Wil je zelf iets meenemen en in deze koelkast zetten dan is dat uiteraard geen probleem. Gebruik van bestek, een bord of glas is ook geen probleem. Mocht je de keuken willen gebruiken voor het bereiden van een maaltijd dan rekenen we daar eenmalig €40,00 schoonmaakkosten voor. 

Bed and Breakfast met een eigen keuken

Tijdstip ontbijt:

Tijdens het inchecken bespreken we het tijdstip van het ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd op tafel, dus geen buffet. Het ontbijt kan geserveerd op ieder gewenst tijdstip. Mocht je voor je werk bij ons overnachten dan kun je voor je werk genieten van een uitgebreid ontbijt. Mocht je van de zonsopkomst willen genieten en van de ochtenddauw, dan kun je ook lekker vroeg van het ontbijt genieten. Ben je een avondmens en slaap je liever uit, dan kan het ontbijt ook later. Kom je meerdere nachten dan kan het tijdstip van het ontbijt ook dagelijks variëren.

Bed and Breakfast ontbijt

Fietsen:

Heb je zelf fietsen mee om te genieten van de mooie en unieke omgeving of km je misschien op de fiets dan kunnen deze in onze schuur worden gestald. Daar zijn ook stopcontacten aanwezig om eventueel de accu weer op te laden. 

Fietsen huren kan ook. Wij hebben 2 gewone fietsen, 2 elektrische fietsen en 2 bakfietsen in de verhuur. Kijk op https://dehostee.nl/er-op-uit/huur-een-fiets/ voor de mogelijkheden. Bij de bakfietsen hebben we ook een bijpassend picknickarrangement kijk op http://www.picknickbakfiets.nl, maar zelf iets lekkers meenemen in de bakfiets kan natuurlijk ook. 

Heb je andere wensen, laat het ons weten, wij denken graag mee. 

Bed and Breakfast in natuurgebied
Gewone (huur)fiets
Bed and Breakfast in natuurgebied
Elektrische huurfiets
De Picknickbakfiets

Wij wonen ook in De Hostee, dus als je ons nodig hebt tijdens het verblijf, kom gerust bij ons langs, of neem contact op via telefoon, sms of Whats app.