Vergaderen en trainen

Heb je met je team ook zo’n behoefte om even uit de dagelijkse (werk)druk te zijn en te brainstormen over de toekomst? Of hebben jullie behoefte aan teambuilding maar mag het ook best een beetje een verwendag zijn? Maak dan van je “hei-dag” een “wei-dag”. Geniet van de rust en de fijne sfeer van onze vergaderruimte, de hooiberg, de tuin en de landelijke omgeving. Doe tussen de werksessies door ook aan ontspanning, er is genoeg te doen in de directe omgeving.

Vergaderarrangement

Bij binnenkomst ruikt het al lekker naar vers gebakken taart of cake. Koffie en thee zullen de gehele dag vers worden neergezet. In de middag weer even een opkikker met chocolade. Vraag naar de mogelijkheden en geef vooral ook zelf aan wat jullie het liefste willen.

Vergaderlunch

Een lekkere luxe vergaderlunch mag uiteraard niet ontbreken. Vooraf kunnen we met elkaar bespreken wat het beste bij jullie past.

Voorzieningen

Een flipover/ white board zijn aanwezig. Liever een presentatie via groot tv scherm, dat is ook mogelijk. Er zijn meerdere tafels in de ruimte aanwezig om in groepjes aan opdrachten te kunnen werken.

Overnachten

Zijn er deelnemers die willen blijven overnachten of die geen stress willen of ze wel op tijd aanwezig zullen zijn bij de start van het programma, blijf slapen, geniet van een heerlijk ontbijt en start je “wei-dag” fris en fruitig. Liever aan het eind van de dag een borrel met het team? Ook dan kun je uiteraard een kamer boeken in onze B&B. Mochten jullie met meer personen willen blijven overnachten dan het aantal kamers wij hebben, dan kan ik voor jullie kijken welke mogelijkheden er zijn in de directe omgeving.

Tarieven

Huur vergaderruimte per dagdeel (4 uur) € 272,25*

Huur vergaderruimte per dag (8 uur) € 453,75*

Luxe vergaderlunch p.p. € 21,80*

Vergaderarrangement p.p. (incl. koffie, thee, water en wat lekkers) € 6,05*

*Prijzen zijn inclusief btw.

Landelijk vergaderen bij Bed and Breakfast De Hostee
vergaderruimte
Modern landelijk ingerichte Bed and Breakfast
vergaderruimte