Wat de pot schaft

In de omgeving hebben wij een flink aantal leuke restaurants met lekker eten en gezellige bediening. Een aantal van deze restaurants of eetgelegenheden bezorgt de maaltijden ook aan huis. Zo kun je genieten van de tuin of de gezellige gastenruimte onder het genot van een heerlijk diner vanuit de omgeving.

Mocht je voor werk bij ons te gast zijn en / of zijn de restaurants op “jullie” avond dicht dan zijn wij ook een Bed and Breakfast met diner.

Bed and Breakfast met diner

Wij noemen het diner in onze Bed and Breakfast “mee eten wat de pot schaft”. In het Frans zouden ze zeggen Bed en Breakfast met table d’hote. Het mee eten wat de pot schaft dient wel vooraf te worden gereserveerd en is helaas niet altijd mogelijk. Wil je dus mee eten wat de pot schaft, vraag naar de mogelijkheden. En natuurlijk hopen wij ook dat jullie de restaurants in de omgeving willen steunen.

Lust je niet alles of heb je dieetwensen, overleg dit dan ook met ons. Wij zullen dan ons best doen om aan deze wensen te voldoen of eerlijk aangeven als het niet mogelijk is.

Bed and Breakfast met diner
Bed and Breakfast met diner